I Köpenhamn med Bengt o Martine

Frankies Kökken i Köpenhamn

Silverbröllops middag

Bengt och Martine bjöd på middag i Köpenhamn med anledning av deras silverbröllop. Kan knappt tro att det var 25 år sedan vi for till Lunds rådhus  och var vittnen när de gifte sig. Samma år var vi på samma ställe med Gotte och Kickan i samma ärende. Det var året då 40-talisterna gifte sig.

Bengt och Martine bjöd redan då på middag i Köpenhamn på restaurangen St Gertrude kapell.  Denna gången åt vi på Frankies Kitchen Admiralgade 25. Vi åt en utsökt 3-rätters middag med en jättegod risotto till förrätt, stekt marulk till  huvudrätt och därefter en god dessert. Alltihop var utsökt gott och prisvärt. Lokalen var enkel, man ska känna sig som i Frankies kök, men trivsam. Personalen var hyggelig och duktig.

 

 

Comments are closed.