ESMARALDA

Vi har tagit hand om Esmaralda.

En 8 månaders taxterrier

Vi har tagit hand om Esmaralda en 8 månaders taxterrier som bodde i grannskapet men där ägaren ej kunde ta hand om henne på grund av flytt till Stockholm , jobbet  och svårigheter med passning. Så nu är hon vår. En liten robust krabat som aldrig fått springa lös eller träffat andra hundar. Tessie och Zinnia har gjort vad de kunnat för att mota bort henne men resignerat. Hon bara studsar upp igen. En väldigt social hund med ett stabilt psyke. Lägger sig för Tessie och Zinnia men är inte rädd. Älskar att sitta i knät och gosa. Lyder tillsägelser men kan bara sitt och är svår att kalla in. Hon går lös tillsammans med Tessie och Zinnia och håller sig till oss utan problem men har börjat att utforska lite väl mycket på egen hand. Vi vill gärna att någon som vill ha en gosig och pigg liten krabat och är beredd att gå en valpkurs med henne hör av sig. Vi har inte räknat med att vi ska behålla henne. Det räcker med två hundar men vi är väldigt förtjusta i henne.

Comments are closed.