KRISTINAS MYNDIGHETSDAG

Helafton på Belle Epoque

KRISTINAS MYNDIGHETSDAG

Kvällens huvudperson

Vi firar Kristina som blivit myndig och blivit 60 år. Detta gör vi på Belle Epoque. Min brorson Martin är delägare och driver denna populära restaurang  i Malmö. Vi hämtade di gamle  i Höllviken och bjöd på skjuts dit och hem.Martin bjöd på champis när vi kom och bästa bordet.

 

 

Kristina, Mats och så MARTIN. Vilket DreamTeam.

 

 

Det var ett tag sen viträffades tillsammans så det snackades och skrattades  mycket under den utsökta måltiden bestående av hjort med rotfrukter, underbar glass till dessert och goda ostar och gott vin därtill. Vi konstaterade att vi som ett ädelt vin bara blir bättre med åren och att vi hade en skitkul kväll.

 

Kent drar vitsar för Annemarie

 

 

Kent berättade om sina bussar i Sydafrika. En tredje är på gång. Det  går bra. Kristina har tröttnat på att jobba i Danmark och har samma insikt när det gäller danskt ledarskap som Annemarie. Avslutningsvis bestämde vi att det inte får gå 2½ år till nästa gång vi sess.

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.