Åstorp damerna först

Utställning i Åstorp. Damerna först.

De förhoppningsfulla

Den 9 nov var vi på officiell utställning i Åstorp. Vi var på plats kl 9 men fick vänta till nästan kl 12 innan vi fick starta. Innan dess hade vi sett hur alla kvinnliga förare hade placerat sig före männen. Så vi blev 5:a efter 4 tjejer. Zinnia blev bedömd som excellent så det var ju lite plåster på såren. I Helsingborg på Sofiero Internationella fick hon CK och reserv cert och blev 2.a bland tikarna. Så det kan vara!? Zinnia hoppade och bet i kopplet på visningen så det var kanske en orsak till placeringen.Vi behövde ringträning stod det i protokollet.

Tessie vilar

Tessies anmälan kom 1 timme försent så hon fick inte ställa upp. Tyvärr då hon är som bäst i pälsen just nu. I Helsingborg blev hon 2:a i gruppen öppen klass och  fick HP i avelsklass för  sina valpar. I konkurens hade hon och valparna blivit 2:a om inte jag och Zinnia klantat till det. Fia får börja och träna och gå med hundarna på utställningar. Jag blir tydligen aldrig bra på det.

Mitt i eländet var det kul och träffa Björn med Zingo som blivit verkligen fin.

Det gick bra för Lena ”Kanadicken” med sin Iris. Hon blev 1:a i sin grupp.

 

Comments are closed.